Lönsboda Bingo

Det trivsamma bingot i Skåne

Lönsboda Bingo erbjuder både innebingo och bilbingo. Lönsboda bingo finns nere i Skåne mer exakt vid folkets park. Varje fredag erbjuds det bingo på Folkets park med 7 olika bingon samt flera spelomgångar.

Vad är Lönsboda bingo

Hos Lönsboda bingo kan du spela bingospel med vänner, familj och kollegor. Ni kommer utan tvekan att ha det kul samtidigt som ni har stora chanser att vinna stora priser. Spel som erbjuds är block, jättebingo block, super bilbingo, färgbingo, förspel, stegen och snapphanen. Det finns också en hel del andra spel och aktiviteter.

Utöver de roliga bingospelen så kommer du till en trevlig miljö och en fantastisk gemenskap. Du kommer träffa en stor skara av människor från olika åldrar och bakgrunder, alla med ett gemensamt intresse för bingo.

Lönsboda Bingo

Besök Lönsboda bingo

Lönsboda bingo kör bingo 1 gång i veckan på fredagar. Då erbjuds det flera spelomgångar och en fantastisk gemenskap.

Address: Tranebodavägen 31, 280 70 Lönsboda

Besök Lönsboda bingo för mer information!

Läs mer om Bingohallar i Sverige här!

Nyfiken på Online Bingo?

Vill du lära dig online bingo, då kan vi rekommendera Lyckost Bingo. En Bingo sida som är bra för nybörjare och erbjuder ett trevligt sammanhållning bland alla spelare genom en chatt funktion.

Varför bingo-bonus.nu?

Bingo-bonus är en sajt som jämför spelbolag, bingo bonusar och välkomstbonusar. Vi recenserar och rankar de bästa bingo sajterna och ger våra läsare och följare information om erbjudanden kampanjer och nyheter. Bingo bonus drivs och ägs av Savvyleads Media AB.

Spelpaus
Spelinspektionen