Bingo Västerås

Västerås erbjuder ett flertal bingohallar där spelare kan njuta av spännande bingospel och gemenskapen som kommer med det. I denna artikel kommer vi att utforska några av de mest framstående bingohallarna i Västerås, inklusive Bingo Magneten Västerås och Bingoalliansen Träffen.

Bingo i Västerås

Bingo Magneten Västerås

Bingo Magneten Västerås är en välkänd bingohall som lockar spelare i alla åldrar. Hallen är känd för sin moderna atmosfär och välorganiserade spel. Bingo Magneten Västerås ligger på en central plats i staden (exakt adress här), vilket gör det lättillgängligt för både lokalbefolkningen och turister. Hallen erbjuder regelbundna bingospel med olika teman och spännande priser. Öppettiderna varierar beroende på dag och evenemang, så det rekommenderas att besöka deras officiella webbplats för den senaste informationen om öppettider och spelprogram.

Bingoalliansen Träffen Västerås

Bingoalliansen Träffen är en annan framstående bingohall i Västerås som lockar många spelentusiaster. Hallen är känd för sina traditionella bingospel och den välkomnande atmosfären. Bingoalliansen Träffen Västerås är strategiskt belägen på (exakt adress här) och erbjuder regelbundna bingospel med olika vinstmöjligheter. Spelarna kan förvänta sig en trevlig och spännande upplevelse vid varje besök. För aktuella öppettider och evenemangsschema rekommenderas det att besöka deras officiella webbplats eller kontakta dem direkt.

Adress

Adress: Stora Gatan 33, Västerås

Öppettider

  • Måndag 12:00 – 19:30
  • Tisdag12:00 – 19:30
  • Onsdag12:00 – 19:30
  • Torsdag12:00 – 19:30
  • Fredag12:00 – 19:30
  • Lördag10:00 – 17:00
  • Söndag12:00 – 19:30

Bingo Online

Det finns även online bingo att spela, vi rekommenderar Paf.

Lämna en kommentar

Varför bingo-bonus.nu?

Bingo-bonus är en sajt som jämför spelbolag, bingo bonusar och välkomstbonusar. Vi recenserar och rankar de bästa bingo sajterna och ger våra läsare och följare information om erbjudanden kampanjer och nyheter. Bingo bonus drivs och ägs av Savvyleads Media AB.

Spelpaus
Spelinspektionen