Bingo 8 i Örebo – Bingo Örebro

Bingo i Örebro kan spelas på Bingo åttan beläget i centrala Örebro. Sedan 70-talet har man kunnat spela bingo hos Bingo 8:an, vilket har varit ett av Sveriges största bingohallar. Bingo 8 erbjuder en rad olika spel och spelformer. Bingo 8:an är strategiskt beläget i hjärtat av Örebro och erbjuder en välkomnande och livlig atmosfär för spelentusiaster. Det är en spel destination som är specifikt inriktad på att tillfredsställa behoven hos bingospelare i alla åldrar och erfarenhetsnivåer. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare, kommer du att känna dig hemma på Bingo 8:an.

Spelformer

Bingo Örebro erbjuder ett brett utbud av spännande bingo spel och variationer för att hålla dig underhållen. Oavsett om du föredrar den klassiska 75-bollars bingo eller den populära 90-bollars bingon, finns det en spelvariant som passar dig. Dessutom finns det också snabbare spelalternativ för dem som gillar en intensiv spelupplevelse. Så oavsett vilken typ av bingospel du föredrar, kan du vara säker på att hitta det på Bingo 8:an.

Priser & Vinster

En av de mest spännande delarna med att spela bingo på Bingo 8:an är möjligheten att vinna fantastiska priser och belöningar. Förutom kontantvinster kan du också ha chansen att vinna presentkort och andra attraktiva priser. Varje spelomgång är fylld av förväntan och spänning när bingo bollarna snurras och de vinnande numren ropas ut. Det är en känsla av glädje och triumf när du blir en vinnare på Bingo 8:an.

Bingo 8 an öppettider

bingo 8 öppettider

Öppettider hos bingo Örebro under sommaren mellan 12 juni till 27 augusti är följande:

MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag
09:45-20:0009:45-20:0009:45-20:0009:45-22:0009:45-20:0009:45-17:0013:45-21:00

Café hos Bingo 8

bingo 8 cafe

Om du skulle bli hungrig under ett spännande spel av bingo så erbjuder Bingo 8:an ett litet café. På cafét serveras en god skara smörgåsar, enklare maträtter och fikabröd till schyssta priser.

Lämna en kommentar

Varför bingo-bonus.nu?

Bingo-bonus är en sajt som jämför spelbolag, bingo bonusar och välkomstbonusar. Vi recenserar och rankar de bästa bingo sajterna och ger våra läsare och följare information om erbjudanden kampanjer och nyheter. Bingo bonus drivs och ägs av Savvyleads Media AB.

Spelpaus
Spelinspektionen