Bingo Högdalen

En populär plats för spel och gemenskap

Bingo Högdalen är en av de mest välbesökta platserna i Stockholm för bingo-fantaster. Hallen är belägen i södra Stockholm och lockar spelare från hela staden. Här finns en trevlig atmosfär och en känsla av gemenskap som gör det till en populär samlingsplats för både unga och gamla.

Vad är Bingo Högdalen?

Bingo Högdalen har funnits i över 50 år och har varit en viktig del av områdets kultur och nöjesliv. Här kan du spela bingospel med vänner, familj eller kollegor och ha kul samtidigt som det finns möjlighet att vinna stora priser. Bland de vanligaste spelen som erbjuds på Bingo Högdalen är riktiga klassiker som ”Enkelrader”, ”Dubbelrader” och ”Full Bricka”. Det finns också en hel del andra spel och aktiviteter som hjärter, skrattbingo, turneringar och mycket mer.

Bingo högdalen

Det är inte bara spelen som lockar folk till Bingo Högdalen, det är också den trevliga atmosfären och gemenskapen. Du träffar en mängd människor från olika åldrar och bakgrunder och alla är där för att ha kul. Du kan ta en paus från spelet och gå och prata med andra spelare, eller bara njuta av den avslappnade miljön.

Ät och drick hos Bingo Högdalen

Bingo Högdalen erbjuder mat- och dryckesalternativ för spelare. Det finns även en cafeteria där du kan köpa allt från kaffe och te till smörgåsar och kakor. Hos Bingo Högdalen hittar du också en bar där du kan köpa alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Besök Bingo Högdalen

Bingo Högdalen har öppet från måndag – fredag 10-21 och lördag – söndag 11-21 och har vanligtvis flera spelomgångar varje dag. Det finns också olika temadagar och evenemang som anordnas regelbundet, vilket gör det till en spännande och rolig plats året runt. 

Adress: Önskehemsgatan 43, Bandhagen. 

Besök Bingo Högdalen för mer information!

Läs mer om de populäraste Bingohallarna i Sverige här!

Spela online Bingo

Är du intresserad av att spela och lära dig mer om Online Bingo? Då kan vi starkt rekommendera Lyckost Bingo!

Varför bingo-bonus.nu?

Bingo-bonus är en sajt som jämför spelbolag, bingo bonusar och välkomstbonusar. Vi recenserar och rankar de bästa bingo sajterna och ger våra läsare och följare information om erbjudanden kampanjer och nyheter. Bingo bonus drivs och ägs av Savvyleads Media AB.

Spelpaus
Spelinspektionen