Bingo Häggenås

Bingo Häggenås är en av Sveriges största bilbingon i hela landet. Bingot spelas utomhus i Häggenås Sportklubb. Förra året anordnade Häggenås ett bilbingo på midsommardagen med en vinst på 250 000 kr och 5000 glada bingo spelare. I år igen kommer Häggenås att anordna ett bilbingo på midsommardagen, med samma vinstpott på 250 000 kr.

Hur spelas bingo?

Här är en liten video på hur bingo spelas och fungerar!

Bingo Häggenås Midsommar

Varje år anordnar Häggenås bingo ett stort midsommar bingo med en prispott på 250 000 kr. I Häggenås har bingo spelats ända sedan 1966. Man kan säga att Bingo Häggenås har varit länge i branschen. Häggenås allra första superbingo anordnades redan 1979 men en vinstsumma på 50 000 kr. Bingon börjar vid 18.00 men det är rekommenderat att komma så tidigt som möjligt. Kassorna öppnar redan vid 14.00.

Bingo häggenås

Häggenås Bilbingo

Häggenås erbjuder bilbingo från april till hösten fram till oktober. Då kan du förvänta dig en rad olika roliga bingospel. Spel Priser som erbjuds under vanliga bingon är Väntbingo 20 kr, lill rövare 15 kr, storrövare 25 kr, lyckonummer och lotterier.

Ät och drick hos Bingo Bilbingo Häggenås

Häggenås bilbingo kommer att sälja olika mat som hamburgare, korv, mackor och dryck.

Besök Bingo Häggenås

Adress: Gustav Rydstedtsväg 12, 83693 Häggenås

Paf Bingo Online

Vill du istället spela bingo online? Då har vi det bästa bingo sidan åt dig, nämligen Lyckost Bingo.

Lämna en kommentar

Varför bingo-bonus.nu?

Bingo-bonus är en sajt som jämför spelbolag, bingo bonusar och välkomstbonusar. Vi recenserar och rankar de bästa bingo sajterna och ger våra läsare och följare information om erbjudanden kampanjer och nyheter. Bingo bonus drivs och ägs av Savvyleads Media AB.

Spelpaus
Spelinspektionen