Bingo Borlänge

Bingo Borlänge är en populär form av underhållning för invånare och besökare i staden Borlänge, Sverige. Det finns flera platser där man kan delta i spännande bingospel och njuta av gemenskapen med andra spelare. I den här artikeln kommer vi att utforska några av de mest framträdande bingohallarna i Borlänge, inklusive detaljer om Bingo Borlänge och Drive-In Bingo Borlänge.

Bingo i borlänge

Bingo Borlänge är en av de mest etablerade och välbekanta bingohallarna i staden. De erbjuder regelbundna bingospel med olika teman och attraktiva priser. Bingohallen har en bekväm och välkomnande atmosfär, vilket gör den till en idealisk plats att umgås med vänner och familj medan man njuter av spelen. Bingo Borlänge är centralt beläget Stationsgatan 22 i Borlänge, vilket gör det enkelt att nå både lokalbefolkningen och turisterna. Öppettiderna varierar beroende på veckodag och evenemang, så det är rekommenderat att besöka deras officiella webbplats för aktuell information.

Drive-In Bingo är ett spännande koncept som har blivit allt mer populärt. Detta unika tillvägagångssätt gör det möjligt för spelare att delta i bingospel från bekvämligheten av sina bilar. Drive-In Bingo Borlänge är ett utmärkt alternativ för dem som föredrar att delta i bingo på ett säkert och bekvämt sätt, särskilt under speciella omständigheter som pandemin. Evenemanget hålls på en särskilt anpassad plats Romme travbana, vilket ger en unik och rolig upplevelse för deltagarna. Drive-In Bingo Borlänge tillhandahåller all information om sina evenemang, inklusive datum, tider och eventuella speciella regler, på deras officiella webbplats.

Besök Bingo Borlänge

Adress: Ovanbrogatan 32, 784 33 Borlänge

Öppettider

  • mån – fre : 11.00 – 20.00
  • lördag : 11.00 – 18.00
  • söndag : 11.00 – 20.00

Online Bingo

Är du intresserad av Online Bingo kan vi rekommendera Paf.

Lämna en kommentar

Varför bingo-bonus.nu?

Bingo-bonus är en sajt som jämför spelbolag, bingo bonusar och välkomstbonusar. Vi recenserar och rankar de bästa bingo sajterna och ger våra läsare och följare information om erbjudanden kampanjer och nyheter. Bingo bonus drivs och ägs av Savvyleads Media AB.

Spelpaus
Spelinspektionen