Bilbingo Katrineholm

Bilbingo i Katrineholm är en populär och spännande aktivitet som attraherar både lokalbefolkningen och besökare från närliggande områden. Ett av de mest framstående bilbingo-evenemangen i Katrineholm är det som arrangeras av Katrineholms AIK. I den här artikeln kommer vi att dyka djupare in i världen av bilbingo i Katrineholm och utforska hur Katrineholms AIK bilbingo-evenemang fungerar samt ge dig insikt i hur detta underhållande spel spelas.

Bilbingo Katrineholm

Katrineholm, en vacker stad belägen i Södermanlands län, är känd för sina engagerande bilbingo-evenemang. Bilbingo är en spännande kombination av bilsport och bingospel, som lockar både bilentusiaster och de som vill ha en rolig stund tillsammans med familj och vänner. Under bilbingo-evenemanget i Katrineholm samlas deltagarna för att njuta av en gemensam spelupplevelse med möjligheten att vinna fina priser.

Katrineholms AIK bilbingo

Katrineholms AIK är en framstående idrottsförening i Katrineholm som arrangerar populära bilbingo-evenemang. Deras bilbingo-evenemang har blivit ett populärt inslag i Katrineholms underhållning utbud och lockar ett brett spektrum av människor från olika åldrar och intressen. Bilbingo-evenemang som organiseras av Katrineholms AIK erbjuder inte bara spännande spelupplevelser utan bidrar också till den lokala gemenskapen och ger stöd till idrottsföreningar och dess verksamheter.

Hur spelas bilbingo?

Att spela bilbingo är enkelt och roligt. Varje deltagare får en bingobricka där nummer är tryckta. Under bilbingo-evenemanget dras numrerade bollar slumpmässigt, antingen av en värd eller genom ett automatiserat system. När en nummerboll dras, annonseras numret högt och deltagarna markerar det på sina brickor om de har samma nummer. Målet är att få en rad med markerade nummer på brickan, vilket kallas ”rad-bingo”. Om spelarna lyckas fylla hela brickan med markerade nummer vinner de ”full bricka” och får den största vinsten.

Hur mycket kan man vinna?

Vinsten kan komma att variera beroende på vilket spel du kör. Det finns 4 olika spel att spela: Väntbingo, Block, AIK-brickan och fotbollsbrickan. Som högst kan du vinna 10.000 kr på Fotbolls Brickan om du får en full bricka, alltså alla rutor kryssade.

Väntbingo 10 kr
40% av insatsen
Block 30 kr
Rad 1300 kr
Rad 2400 kr
Rad 3700 kr
AIK-brickan 30 kr – 3 brickor
40%av insatsen
Full BrickaVinst
1 Rad500 kr
2 Rader500 kr
3 Rader500 kr
4 Rader500 kr
Full Bricka10000 kr

Katrineholm bilbingo mat

På bilbingot finns det en kiosk som serverar bland annat korv, kaffe och läsk.

Address

Stalls Backe, grusplanen i Katrineholm

Hallbingo

Är du istället intresserad av Hallbingo så har vi en lista på olika ställen här!

Online Bingo

Orkar du inte vänta tills nästa bingo tillfälle? Du kan du spela online bingo hos Paf!

Lämna en kommentar

Varför bingo-bonus.nu?

Bingo-bonus är en sajt som jämför spelbolag, bingo bonusar och välkomstbonusar. Vi recenserar och rankar de bästa bingo sajterna och ger våra läsare och följare information om erbjudanden kampanjer och nyheter. Bingo bonus drivs och ägs av Savvyleads Media AB.

Spelpaus
Spelinspektionen