Spela bingo

Recension av bingohallar:

Vad är Online Bingo?
Online bingo är t.om mer spännande än att spela vanlig bingo. Spelare möter och chattar med nya vänner på nätet och med bingobrickor från så lite som 10 öre/styck så har alla råd att spela.

Bingoerbjudande

    Spela bingo online

Det finns många anledningar till att spela bingo på nätet. Du kan börja spela precis när du vill på dygnet, du kan sluta precis när du vill och träffa människor från världens alla hörn. Men bäst av allt är att du kan sitta i ditt eget hem och spela, i favoritfåtöljen, i sängen, i köket, kort sagt vart du vill.

Spela bingo hos MinBingo
Hos MinBingo får Du först 50 kronor gratis att spela för. Skulle du sedan välja att göra en egen insättning så dubblar MinBingo den insättningen upp till 1.250 kronor. Dvs. 100% insättningsbonus.
Det är vad vi kallar en bra bingobonus!!!

Spela direkt i din webbläsare.
» Spela bingo hos MinBingo   

Att spela bingo

Att spela bingo är relativt lätt, dock är det en massa faktorer som ska spela in för att allt ska gå så lätt och smidigt som möjligt. Som ny spelare kan det vara mycket förvirrande med alla olika nätbingosajter med olika erbjudanden och varianter.

Bingospel är ett så kallat chans-spel, vilket innebär att du vinner eller förlorar slumpmässigt och har ingen chans att manipulera eller att via strategier försöka vinna. Det enda du kan göra är att hålla tummarna för att rätt nummer ska dras. Själva spelet fungerar så att varje spelare får ett varsitt kort eller bräde med numrerade rutor på. Talen som via en slumpgenerator dras markeras sedan på brädet och det gäller för spelaren att fylla en rad eller ett mönster med markerade nummer för att vinna och utropa (Bingo!). Anledningen till att bingo blivit en sådan succé i världen är huvudsakligen för att det är ett så pass enkelt spel med så många olika variationer. Den sociala biten är troligtvis också en bidragande orsak då du träffar nya människor som du har roligt med, samt att du har chans att vinna pengar. Att spela bingo innebär alltså att du satsar en mindre summa pengar, känner adrenalinet stiga i takt med att spänningen ökar medan du håller tummarna för att du ska vinna. Samt att du deltar i ett socialt och trevligt sammanhang, där du får träffa nya människor, vidga dina vyer och ha roligt.

Hur du ska göra för att komma igång med att spela bingo är mycket lätt. Oftast finns det detaljerade beskrivningar om hur du ska gå till väga och det tar inte lång tid att gå igenom dem.

Först och främst ska du hitta den nätbingosajt du ska spela på, när du gjort det är det bara att registrera dig och logga in (hur du registrerar dig brukar stå detaljerat på sajten). Om registreringen gått bra är det dags att följa instruktionerna för att skapa ett nätbingokonto (även detta brukar stå detaljerat). Detta konto måste du ha för att kunna köpa bingobrickor att spela med. Du sätter då in önskat belopp på nätbingokontot och köper dina bingobrickor. Om det är en licensierad nätbingosajt är det helt säkert att föra över pengar till ditt nätbingokonto, det kan du se längst ner på din webbläsare där det visar sig ett litet hänglås. När du gjort allt detta är det äntligen dags för att börja spela och hålla tummarna. Om du fortfarande känner dig osäker eller kanske bara vill vänta lite kan du alltid gå in i chattrummet för att prata lite med andra spelare.


1000länkar.com - gratis länkkatalog
Vad skulle du göra om du vann mycket pengar? Kanske unna Dig att åka på en härligt lyxig jorden-runt-kryssning?

Dagliga jackpots hos alla bingohallar. Passa på och vinn en storvinst Du också.

Gratis bingo bonus
Eller registreringsbonus är en annan form av bingobonus som många spelsajter erbjuder.

© Copyright www.bingo-bonus.nu