Online bingo

Recension av bingohallar:

Vad är Online Bingo?
Online bingo är t.om mer spännande än att spela vanlig bingo. Spelare möter och chattar med nya vänner på nätet och med bingobrickor från så lite som 10 öre/styck så har alla råd att spela.

Bingoerbjudande

    Prova online bingo

Nätbingo eller onlinebingo som det även kallas har ökat explosionsartat i popularitet under det senaste decenniet och blivit något som vem som helst i alla ålders- och samhällsklasser spelar.

Spela online bingo hos MinBingo
Hos MinBingo får Du först 50 kronor gratis att spela för. Skulle du sedan välja att göra en egen insättning så dubblar MinBingo den insättningen upp till 1.250 kronor. Dvs. 100% insättningsbonus.
Det är vad vi kallar en bra bingobonus!!!

Spela direkt i din webbläsare.
» Spela bingo hos MinBingo   

Bingons historia

Bingo började utövas i Sverige i början på 60-talet, när en liten idrottsklubb desperat försökte dryga ut klubbkassan. De ”importerade” detta nya spel från Danmark, fröet föll i god jord och blev till en jättesuccé i hela landet, snart öppnade nya bingohallar och spelet låg på var mans läppar.

Bingo ökade i popularitet och många nya bingohallar öppnades, vissa mindre seriösa än andra vilket medförde problem. Länsstyrelsen beslutade då att öka kontrollen på bingohallarna för att främja säkerheten. Allt bingospel skulle nu kontrolleras av dem och alla kontrollanter skulle utbildas i samarbete med lotteriinspektionen.

Detta fortskred till 80-talet då bingo svalnade något i popularitet, ända tills i början på 90 talet då Tv4 startade ett nytt spelprogram på lördagskvällarna kallat ”Bingolotto”. Detta program blev till en otrolig succé i Sverige och banade väg för vad vi idag kallar för onlinebingo. Det kom till i början på 2000-talet men slog inte igenom ordentligt förrän år 2006. Idag finns otaliga mängder av aktörer som erbjuder onlinebingo med utövare från världens alla hörn. Idag, nästan 50 år efter att detta nya spel hittade till vårat avlånga land och nästan 500 år efter att det uppfanns i Italien är det ett av världens starkaste tillväxtfaktorer.

Tack vare onlinebingo är det inte bara pensionärer i dammiga bingohallar som kan avnjuta detta spel. Onlinebingo, eller nätbingo drar till sig mer och mer unga spelare tack vare variationsmöjligheterna. Du kan välja att spela i högt eller lågt tempo, beroende på vad du känner för. Du kan välja att spela andra spel på sajten samtidigt som du inväntar att få ”Bingo!”, eller så kan du chatta med andra spelare världen över. Onlinebingo erbjuder en enorm spelfrihet och det bästa av allt är att du kan sitta hemma i soffan, med en kopp kaffe eller te i handen. Du behöver inte snöra på dig vinterkängorna en blaskig dag då du är sugen på att spela bingo, utan du kan sitta i lugn och ro med mystofflorna på fötterna. Du väljer själv var och när du ska spela och du väljer själv när du ska sluta. Onlinebingo är ett socialt, roligt, spännande och trevligt spel som dessutom kan generera ett extra tillskott i kassan.

Säkerheten i spelet och när du för över pengar till ditt onlinebingo-konto är en trygghet. Alla seriösa aktörer på marknaden är godkända och hårt kontrollerade av länsstyrelsen i samarbete med lotteriinspektionen. Allt för att ge dig, som spelare en behaglig, rolig och trygg onlinebingo upplevelse.
Vad skulle du göra om du vann mycket pengar? Kanske unna Dig att åka på en härligt lyxig jorden-runt-kryssning?

Dagliga jackpots hos alla bingohallar. Passa på och vinn en storvinst Du också.

Gratis bingo bonus
Eller registreringsbonus är en annan form av bingobonus som många spelsajter erbjuder.

© Copyright www.bingo-bonus.nu