Bingospel

Recension av bingohallar:

Vad är Online Bingo?
Online bingo är t.om mer spännande än att spela vanlig bingo. Spelare möter och chattar med nya vänner på nätet och med bingobrickor från så lite som 10 öre/styck så har alla råd att spela.

Bingoerbjudande

    Prova Bingospel

Bingo är ett spel där slumpvisa siffror dras och varje spelare markerar dessa siffror på sin spelbricka, som har ett unikt (för detta spel) förtryckt rutmönster. När de slumpvisa siffrorna dras bildas tillslut ett rutmönster av markerade siffror på spelarnas brickor och ett specifikt rutmönster t.ex. en rad, fyrkant eller ett kryss ger vinst. Vid vinst ropar spelaren”Bingo!” för att signalera att denne har vunnit och får då ett pris.

MinBingo bingospel
Hos MinBingo får Du först 50 kronor gratis att spela för. Skulle du sedan välja att göra en egen insättning så dubblar MinBingo den insättningen upp till 1.250 kronor. Dvs. 100% insättningsbonus.
Det är vad vi kallar en bra bingobonus!!!

Spela direkt i din webbläsare.
» Bingospel hos MinBingo   

Bingospel

Första gången bingo eller bingospel nämndes i Sverige var hösten år 1961, då idrottsklubben Gunnarstorps IF ville hitta ett nytt sätt för att dryga ut klubbkassan. Idag, snart 50 år senare finns uppemot 100 bingohallar i Sverige som tillsammans genererar miljardbelopp i nettobehållning och sysselsätter närmare en halv miljon människor med bingospel regelbundet.

Samtliga bingohallar har ideella föreningar som förmånstagare och drivs oftast av mindre eller större serviceföretag som består av flera föreningar och, eller enskilda näringsidkare. De flesta föreningar bedriver idrottsverksamhet där ett av de viktigaste kriterierna för att medverka är att de har en omfattande ungdomsverksamhet och medlemmar i åldrarna 7 och 20 år. Många bingohallar har varit direkt avgörande för idrottsklubbars överlevnad i en tid av nedskärningar och besparingsåtgärder, då de statliga och kommunala bidragen inte räckt till.

Det är länsstyrelsen som utfärdar lotteritillstånd, de bestämmer vilka föreningar som får vara förmånstagare för hallarnas bingospel och inte, samt sköter kontrollen och godkänner nya avtal. Tillsammans med lotteriinspektionen håller de total uppsikt över allt inom bingo spel såväl hallar och utrustning som arrangörer. Bingobrickorna som används är tryckta i ett fåtal noggrant utvalda tryckerier. Efter tillverkning registreras brickorna i länsstyrelsens databas med uppgifter om vilken bingohall som fått respektive bricka. Själva bingospelet är även det helt datoriserat och bingonumren dras automatiskt via en slumpgenerator. Alla uppgifter lagras i länsstyrelsens databas som sedan kontrolleras noggrant. Även slumpgeneratorn kontrolleras regelbundet.

Någonting som har blivit mycket stort och uppmärksammat i världen av bingo spel är internetbingo, även kallat onlinebingo eller nätbingo. Det är utformat på samma sätt som vanligt bingospel, med samma säkerhet och länsstyrelsens säkra kontroller. Enda skillnaden är att du spelar hemifrån, framför din dator via en nätbingohall. Det fungerar på det sättet att du registrerar dig på en av de nätbingosajter som finns, skapar ett konto och börjar spela. Vid eventuell vinst utbetalas den till ditt personliga nätbingokonto i form av ett större eller mindre penningbelopp.

Vid nätbingo sitter du kanske ensam och spelar, rent fysiskt. Men i alla nätbingohallar finns det möjlighet att chatta direkt med de andra spelarna, här kan ni prata om spelet, utbyta erfarenheter eller bara skryta om er vinst. Dessa chattrum finns till för att främja känslan av gemenskap kring bingospelet och för att öka samspelet mellan spelarna. På dessa chattrum kan du även hitta så kallade chattmoderatorer. Dessa är utvalda speciellt av bingosajten där deras jobb är att skapa en god och trevlig stämning i chattrummet genom att föra en dialog med onlinespelarna. Chattmoderatorerna brukar ibland även dela ut så kallade chattvinster till de spelare som är aktiva i chattrummet.
Vad skulle du göra om du vann mycket pengar? Kanske unna Dig att åka på en härligt lyxig jorden-runt-kryssning?

Dagliga jackpots hos alla bingohallar. Passa på och vinn en storvinst Du också.

Gratis bingo bonus
Eller registreringsbonus är en annan form av bingobonus som många spelsajter erbjuder.

© Copyright www.bingo-bonus.nu